Starity

Katy Perry a megosztott

2010. június 13. 14:02   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy London utcáin csatangol, közben divattal egybekötve hirdet szerelmet, focit. Hogy hogyan?

hirdetés
Katy Perry a megosztott

Katy Perry kisasszony ma egy olyan ruhában tipegett végig egy hotel előtt, ami ketté volt osztva. Egy USA zászlós részre és egy angol zászlósra. Katy így hirdeti a focivébé USA-UK meccsét, mellesleg szerelmét is, mivel Russell Brand angol komikus a vőlegénye. Ez szépen össze lett hozva, Katy! Ezzel többek között az angol-amerikai szerelmet is népszerűsíti, hiszen hol van megírva, hogy a bostoni teadélután kihat a XXI. századra is? Reméljük Katy, a meccset is olyan figyelemmel követed majd, mint Russell dolgait.

Vajon most kinek szurkoljon a Russell-Perry páros? A ruci amúgy elég feszülős, szerintem Mr. Brandnek nem csak a hazai jelkép miatt jött be Katy ilyen szerelésben.Emellett az amerikai Twitter-üzenetei is ehhez a témához kapcsolódnak:

“OMG I’M SO DIVIDED RIGHT NOW!!!!!!!!!!! EVERYBODY WINS!!! I LIKE THAT! (Plus as an american marrying a englishman… I am DIVIDED)”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek