Starity

Lindsay Lohan élvezi a büntetést

2011. június 04. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egyáltalán nem bánja, hogy házi őrizetbe került, ugyanis a velencei tengerparton mindent megkaphat, amire szüksége van.

hirdetés
Lindsay Lohan élvezi a büntetést

Hiába töltötte a színésznő gyakorlatilag az egész tavaszi időszakot bíróságon, az eleinte közmunkának indult büntetésből házi őrizet lett – így sok elégedetlen ember úgy véli, ez nem megfelelő büntetés Lindsay Lohan számára. Az énekes-színésznő ugyanis a velencei tengerparton „nyaral”.

A People magazin tudomást szerzett arról, hogy LiLo élete valóságos tündérmesébe illik, mivel gyakorlatilag mindent megtehet, amit eddig szabadlábon.

Bármikor szabadon elhagyhatja a luxusvilláját orvosi kezelések miatt, és látogatókat is bármikor, bármeddig fogadhat. Korlátlanul internetezhet és telefonálhat – amihez természetesen dukál az összes luxuscikk, amit csak Lohan szeretne.

Nem mehet azonban rendezvényekre, nem veheti le a karperecét, nem ihat alkoholt, és nem mehet el egy bizonyos távolságon túl. Ezek azonban eltörpülnek az imént felsorolt pozitívumok mellett.

A minap viszont riasztva lett a velencei rendőrség, mivel azt gyanították, hogy a színésznő „megszökött”. Mint később kiderült, a karperec mindössze meghibásodott, Lindsay pedig az erkélyen támaszkodva integetett a lesifotósoknak.

A 30 napos házi őrizet azonban lassan véget ér, és az énekesnő azt tervezgeti, hogy az év végére igazán ütős produkcióval tér vissza: jelenleg forgatókönyveket olvasgat, mivel szeretne bizonyítani rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek