Starity

Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki

2011. június 09. 14:02   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri egy reggel a Morning Show-ban kemény szavakkal illették Berecki Zoltánt. Zoli szerint szakemberre van szüksége, hogy feldolgozza.

hirdetés
Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki

Talán még a Morning Show műsorvezetői sem gondolták volna, hogy idáig fajul az ügy. A Bors napilap megírta, hogy Berecki Zoltánt és párját, Peller Mariannt kicsit rosszul érintette, hogy nem ők nyertek a Nagy Duettben.

Másnap reggel a Morning Show-ban Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc ezen viccelődtek, Balázs szó szerint leripacsozta a musicalszínészt. A Bors hiába kérdezte az üggyel kapcsolatban Zolit, ő nem válaszolt, majd később megtört, ugyanis a Story4 csütörtök esti műsorának felvételén kimondott mindent, ami a szívét nyomja.

Mindenkinek vannak problémai, ahogy nekem is. Mindenki máshogyan oldja meg a problémáit, én például úgy, hogy elmegyek azokhoz beszélgetni, akik megértenek. Elpanaszoltam a feleségemnek, majd az édesanyámnak, és jött a szakember. A pszichológus azt javasolta, hogy hívjam meg Balázst egy színházfellépésemre, és utána ripacsozzon” – mondta Zoli.

Sebestyén Balázst is fagatták ezzel kapcsolatosan, de ő egyetlen kérdésre sem válaszolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek