Starity

Folytatódik a Torchwood

2010. június 14. 18:06   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010 június 7-én hétfőn a BBC bejelentette, hogy folytatni fogják a Torchwood sorozatot. Míg az eddigi részek Cardiffban játszódtak, a negyedik évad részeiben több helyen is fel fognak tűnni az idegen vadászok. Így az Egyesült Államokba is eljut Jack Harkness kapitány és csapata.

hirdetés
Folytatódik a Torchwood

A negyedik évad 10 részes lesz, és 2011 nyarán látható lesz a BBC és a Starz csatornán. Természetesen visszatér John Barrowman és Eve Myles is.

Bár az eddigi részek sem voltak túl szokványosak, most azt ígérik, hogy még merészebbek lesznek, mint valaha.

A Torchwood brit televíziós sci-fi sorozat. A Doctor Who (Ki vagy doki?) sorozatból nőtte ki magát. A sorozat középpontjában Jack Harkness kapitány áll, aki az 51-ik században született, és időutazó ügynök, majd szélhámos lett és nem mellesleg halhatatlan. Tagja lett a Torchwoodnak, akik azzal foglalkoznak, hogy megvédjék az emberiséget a rájuk vadászó és támadó űrlényekkel szemben. A társaság a katonaság, rendőrség és a kormány felett áll.

A sorozat felnőtt nézőknek készült. A részek tartalma foylamatosan változik. Néha sci-fi, néha véres horror, néha érzelmes vagy éppen erotikus.

Ám komoly témákról is szokott szólni. Például az élet értelméről, halál utáni létezésről. A Torchwood egyes részei vitákat váltottak ki az emberek között, ugyanis nyíltan hirdetik a biszexualitást, plusz omniszexuális beállítottsága van. Ami nemcsak azt jelenti, hogy saját nemünkkel, hanem földönkívülekkel is létesíthetünk kapcsolatot.

A sorozatban feltűnik James Marsters, Freema Agyeman is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek