Starity

Nelly Furtado & The Game: „Anya tudja”

2011. június 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még ezen a nyáron napvilágot lát The Game és Nelly Furtado közös dala, a Mother Knows, és a rapper következő albumán lesz megtalálható.

hirdetés
Nelly Furtado & The Game: „Anya tudja”

Nelly Furtado és The Game már egy ideje közösen dolgozik, s ennek eredményét a rajongók még ezen a nyáron hallhatják, hiszen The Game új albumáról a második kislemez, a portugál származású énekesnővel közös Mother Knows hamarosan napvilágot lát.

A rapper legújabb korongjának producerei között a legnagyobb sztárokat fedezhetjük fel, mint például Dr. Dre, The Neptunes, Pharrell Williams vagy Timbaland. A rapper The Game így nyilatkozott a Nelly Furtadóval közösen készített dal témájáról: „A dal évekkel repíti vissza az időbe a hallgatót, és abba a korba kalauzolják, amikor édesanyám a valódi értékekeket tanította nekem, amikor fiatal voltam. Lázadtam, és mindennel szembementem.”

The Game negyedik stúdióalbuma az Aftermath Entertainment és az Interscope Records gondozásában jelenik majd meg The R.E.D. címmel, 2011. augusztus 23-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek