Starity

Kendall Jenner még nem áll készen a kifutóra

2011. június 30. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A K, mint Kardashian nemrég megjelent epizódjában bepillantást láthatunk Kim és Kendall nem éppen tökéletes viszonyába – Kim ugyanis nem érti meg, hogy Kendall nem akar divatbemutatókon részt venni.

hirdetés
Kendall Jenner még nem áll készen a kifutóra

Modellkedett már a Forever 21-nak és Marc Clark divattervezőnek is, de úgy tűnik, Kendall Jenner még nem érett meg arra, hogy kifutókon is végigvonuljon. Nővére, Kim Kardashian – aki sokat segít neki – azonban úgy gondolta, meg kellene tanulnia a tökéletes járást, ezért elvitte egy tanárhoz – de a találkozáson Kendall semmit sem tanult, mert hamarosan sértődötten kirohant a teremből, ezzel otthagyva a kínos helyzetben nővérét.

„Az elejétől tudod, hogy félek kifutóra menni. Tényleg nem akarok itt lenni” – mondta, majd kiviharzott a teremből.

Miután Kim utána ment, csak rosszabbodott a helyzet, mert Kendall azt is a fejéhez vágta, hogy szerinte ezt magáért teszi.

„Kim mindig is szeretett volna kifutókon sétálni, de nem lehetett, mert túl alacsony volt hozzá – magyarázta Kendall az alig 160 centiméter magas nővéréről. – Szerintem rajtam keresztül akarja kiélni a vágyait.”

Az epizód előzetesében még Kimet láthattuk, amint azt mondja, hogy „most olyan mérges Kendallre, mint még soha”. Az epizódot az E! csatornán lehet megnézni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek