Starity

Jessica Alba szigorú gyermekéhez

2011. július 29. 19:07   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Albát szigorú édesanyaként ismerhetjük meg. Ő és férje, Cash Warren, kislányukat, Honort is fürdőszobába szokták zárni, ha rosszalkodik.

hirdetés
Jessica Alba szigorú gyermekéhez

Bizony nem leányálom Jessica Alba kislányának lenni. A színésznő minden kreativitását latba vetve különleges büntetést eszelt ki a mindössze hároméves Honornak.

A második gyermekével várandós Jessica elárulta, hogy sem ő, sem pedig férje nem hisznek az erőszakban, sosem vernék meg kislányukat. Mivel Honor nehezen fegyelmezhető, nem hallgat a szép szóra, anyukájának drassztikusabb megoldásokhoz kell folyamodnia.

A kislány büntetése az, hogy a fürdőszobába kell mennie, villany nélkül. Albaék fürdőszobája egyébként nem kis helyiség, az ablakai is nagyok, ám a sötétség mégis félelmetessé képes tenni.

Jessica Albát hamarosan ismét láthatjuk a mozivásznakon is. Legújabb filmje, a Spy Kids: All the time in de world 4D októberben jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek