Starity

Lady Gaga nagymamája szereti unokája dalait

2011. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő nagymamája szívesen hallgatja unokája dalait, és nem zavarják kihívó öltözékei.

hirdetés
Lady Gaga nagymamája szereti unokája dalait

Lady Gaga nagymamája, Angelin Germanotta nemrég adott interjút a Life & Style magazinnak, ahol elmondta, mindig meghallgatja híres unokája dalait, és nem zavarják extrém öltözetei, mivel alig lát.

„Szoktam hallgatni a dalait. Nagyon szeretem a zenéjét! – mesélte a 80 éves Germanotta nagymama – Nem látok túl jól, ezért nem igazán látom a szexi ruháit. Mikor a tévében nézem, csak a lábait látom, úgyhogy örülök, hogy ilyen ruhákat hord, mert így láthatom őt.”

Az énekesnő sokszor beszélt nagymamájáról, elmondta, hogy alig lát, és egyszer azzal viccelte meg, hogy látta meztelenül a Rolling Stone magazin címlapján. Gaga korábban elárulta, hogy többek közt azért nem hord nadrágot, hogy nagyija láthassa őt.

A Ladyről eddig is tudni lehetett, hogy régebben nem járt extrém, kihívó ruhákban, és nagyon szorgalmas tanuló volt. Nagymamája erről is beszélt az interjúban.

„Farmert és hétköznapi ruhákat viselt, akárcsak mindenki más a családban. Mindig becsületesen tanult, és az összes házi feladatát elkészítette.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek