Starity

Anne Hathaway örömmel vetkőzik

2011. augusztus 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ördög Pradát visel sztárja nemrég elmondta, inkább dobja le magáról a textilt filmjeiben, mintsem eltérő akcentussal beszéljen.

hirdetés
Anne Hathaway örömmel vetkőzik

A színésznő mindig is a bevállalós nők körébe tartozott, s ezt nem egyszer be is bizonyította: legutóbb például barátnője esküvőjén mutatta meg kemény oldalát, mikor kijelentette, bárkinek örömmel behúz egyet, ha az illető beszól vagy árt szeretteinek.

Ezúttal viszont Anne újabb meglepő kijelentést tett: számára a vetkőzés sokkal természetesebb és egyszerűbb, mint megtanulni egy másik nyelvjárást. Így nem is csoda, hogy a Szerelem és más drogok című filmjében nagyrészt pucéran láthattuk.

„Konkrétan sokkal inkább idegesít a brit akcentus, mint a meztelenség. Ez talán azért van, mert többször voltam pucér, mint ahányszor britnek adtam ki magam” – nyilatkozta a színésznő, aki már több filmjében is ledobta magáról a ruhát.

Anne természetéből adódóan szeret pucérkodni, s nem csak filmekben: a Szerelem és más drogok promótálása végett több magazinnak is meztelenül ült modellt filmbeli párjával, Jake Gyllenhaallal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek