Starity

Rafael Nadal rosszul lett a sajtótájékoztatón

2011. szeptember 05. 07:07   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rafael Nadal kisebb pánikot okozott a US Open vasárnapi sajtótájékoztatóján, amikor az interjú során a székéről a földre csúszott.

hirdetés
Rafael Nadal rosszul lett a sajtótájékoztatón

A verseny címvédője, Rafael Nadal épp az újságírók kérdéseire válaszolt, miután megnyerte harmadik fordulós mérkőzését az argentin David Nalbandian ellen, amikor hirtelen elhallgatott, kezével eltakarta az arcát, és lassan lecsúszott a székéről az asztal alá.

Ezután az összes jelen lévő újságírót kiküldték a teremből, majd hívták az egészségügyi személyzetet, hogy kezeljék a spanyol teniszezőt. A tréner megmasszírozta a jobb lábát, miközben egy másik jeget és folyadékot adott neki. Nadal körülbelül tíz percig volt a földön, míg végül felsegítették onnan. Az újságírók informálása ezután folytatódott, és magyarázatot is kaptak a történtekre.

„Csak begörcsölt a lábam, ennyi az egész. Nagyon fájdalmas volt. Ennyi történt” – magyarázta meg a 25 éves sportoló a történteket a média embereinek.

Nadal egyébként már a Nalbandian elleni mérkőzése alatt – amit 7–6, 6–1, 7–5-re megnyert – is kikérte egyszer az orvosi időt, melynek során szintén a lábát ápolták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek