Starity

Pink Partyt tartott Tóth Gabi, Lola és Barbee

2011. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tóth Gabi vendégül látta Lolát és Barbee-t, annak örömére, hogy az Ashley Tisdale főszereplésével készült tévéfilmet, Sharpay csillogó kalandját ők nézhették meg először Magyarországon.

hirdetés
Pink Partyt tartott Tóth Gabi, Lola és Barbee

A lányok rózsaszín virágokkal, függönyökkel díszített pink partyn láthatták Ashley Tisdale legújabb tévéfilmjét, Sharpay csillogó kalandját, ahol a filmnézés mellett természetesen csajos dolgokról is beszélgettek. A film a divatról is szól, így kiderült, Tóth Gabi legmenőbb ruhadarabja egy kis virágos nyári ruha, Lola kedvence a bőrdzsekije; Barbee pedig egy új szerzeményét, a leopárdmintás cipőjét kedveli leginkább. Amit pedig legutoljára kiselejteztek a szekrényükből a sztárok: Tóth Gabi egy régi pulcsitól vált meg, Lola egy sarutól, Barbee egy véletlenül összemosott pólójától.

Ashley új filmjében, a Sharpay csillogó kalandjában Sharpay Evans a kutyájával New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa az álmát, és híres színésznő legyen. De a nagyvárosi élet szinte sokkhatással van rá, valamint a producerek inkább a kiskutyájára, Boira kíváncsiak. Kiábrándultságát félretéve Sharpay nekilát, hogy Boi karrierjét egyengesse, és ő legyen a leghíresebb kutya a show-bizniszben. Persze közben abban reménykedik, hogy a hírnévből neki is kijut, mégiscsak ő Boi kísérete, és ő tartja a pórázt.


Lola, Barbee és Tóth Gabi

A lányoknak Ashley Tisdale maga küldött autogramos képeslapot, amit örömmel fogadtak, a film pedig osztatlan sikert aratott náluk. Ashley Tisdale amúgy is nagy kedvencem, így örömmel néztem végig, és remekül alakított. Tuti meg fogom nézni még párszor” – mondta Barbee.

„Aranyos film, vannak benne vicces jelenetek és dráma is, szerintem tetszeni fog a fiataloknak, remélem, ugyanolyan sikereket ér el vele Ashley, mint a High School Musicallel!” – nyilatkozta Tóth Gabi.

A Sharpay csillogó kalandját a Disney Csatorna fogja adni szeptember 10-én, szombaton, 10.30-as kezdéssel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek