Starity

Némaságra ítélték Lakatos Yvettet

2011. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lakatos Yvette nemrég hangszálgyulladást kapott. Állapota olyannyira rossz, hogy az orvosa egy hét némaságra ítélte. Ettől függetlenül megtartotta hétvégi koncertjét.

hirdetés
Némaságra ítélték Lakatos Yvettet

Lakatos Yvette, a Megasztár kanadai felfedezettje nemrég hangszálgyulladást kapott, és vírust is találtak szervezetében. A lány pénteken egy közösségi oldalon szomorkodott.

„A doki szerint, ha beszélek, elmegy a hangom, sőt, az is lehet, hogy énekelni sem tudok többé. Ez csak velem történhet meg” – búslakodott a nemrég 17. életévét betöltött lány.

A szakemberek pihenést tanácsolnak neki, ettől függetlenül Yvette megtartotta hétvégi koncertjét.

„Lehetséges, hogy túlénekelte magát betegen. Azt mondták az orvosok, ha lehet, ne beszéljen, és pihentesse a hangszálait. Most nem szabad próbálnia, el kell raktározni a hangját” – nyilatkozta Yvette anyukája, aki nem hibáztatja a hétvégi koncert miatt, mert tudja, hogy nem akart csalódást okozni rajongóinak.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a koncert után rosszabbul lett: alig bírt nyelni. Otthon nem beszél, és az iskolában is csak suttog, ha muszáj. Nem akarja erőltetni hangszálait, melyek – mint kiderült – nem záródnak rendesen. Yvette egy hét múlva megy kontrollra, ha nem javul, műtét vár rá.

„Nagyon félek, hogy örökre elmegy a hangom” – mesélte az énekesnő a Bors riportereinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek