Starity

Drogproblémákkal küzd Luis Miguel?

2010. június 24. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Luis Miguel 28 éve töretlen pályafutásába Aracely Arambulától való válása után, most állítólagos drogügylete is belerondít.

hirdetés
Drogproblémákkal küzd Luis Miguel?

A 40 esztendős mexikói énekes április közepén rejtélyesen kórházba került. Az első nem hivatalos sajtóközlemény szerint kábítószer túladagolás miatt szállították a los angeles-i klinikára, ahol kómába esett.

A sajtó feltérképezte a lehetőségeket az esetleges betegségekről, melyek miatt Luismi kórházba kerülhetett, így szóba került a bélrendszeri fertőzés, a zsírleszívás, arcplasztika és természetesen a rehabilitáció. Luis Miguel volt felesége, a méltán híres Aracely Arambula - akitől a 2009-es év közepén vált külön, ezzel nagy port kavarva - májusban csak annyit mondott az esetről, hogy a család hál' istennek jól van, a problémák pedig rendeződtek. Ám időközben bejött a képbe egy rokon, pontosabban egy nagybácsi, José Manuel Gallego (az énekes szintén zenész apjának testvére), aki megerősítette a feltételezést, miszerint unokaöccse túladagolás miatt került be a los angeles-i klinikára:

"Az unokaöcsémet már több központban is rehabilitálták. Évekig próbált kokaintól és alkoholtól mentesen élni, de hiába."

Ezen túlmenően saját testvérét okolta, Luisito Rey állítólagos 40 éven át tartó kábítószer-függősége miatt. Ennek ellenére hivatalos nyilatkozat még mindig nem született az esetről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek