Starity

Lady Gaga máris új lemezén dolgozik

2011. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő következő albuma hamarabb érkezik, mint gondolnánk. Gaga már dolgozik az új lemezen, melyre nem is kell olyan sokat várni.

hirdetés
Lady Gaga máris új lemezén dolgozik

Lady Gaga tavaly – még a Born This Way megjelenése előtt – elárulta, annyi dalt vettek fel, hogy lehetséges, hogy idén két albuma is megjelenik. Így nem meglepő, hogy az énekesnő nemrég bevallotta, következő lemezére nem is kell olyan sokat várni.

Gaga a Born This Way debütálása után már beszélt arról, hogy új dalokon dolgozik, és most a KIIS FM rádiónak adott interjúban ismét említette.

„Már dolgozom az új lemezen – mesélte a Poker Face énekesnője. – Tervezem a következő turném is, ami miatt nagyon izgatott és elfoglalt vagyok, mert sok új ötletem van, és már pontosan tudom, mit hogyan szeretnék.”

A munkamániás énekesnő egy percig sem pihen, elárulta, hogy a turné és az új lemez tervezése mellett az új videoklipen is gondolkozik, melyet – sokak nemtetszését kiváltva – valószínűleg ismét saját csapatával, a Haus of Gagával rendez majd.

„Közben megterveztem már a következő videoklipemet. Nagyon sok dolgom van, de az az igazság, hogy csak akkor élek igazán, amikor színpadon vagyok.”

A Lady legutóbbi, Born This Way című lemeze pedig hatalmas sikernek örvend, több mint hét millió példány kelt már el belőle eddig. Az album kislemezei is igen népszerűek, a legutóbbi klipes dal, a Yoü and I egészen a hatodik helyig jutott az amerikai Billboard Hot 100-on. Az új kislemez – melyhez már Gaga a videoklipet tervezi – is hamarosan megérkezik, mely a pletykák szerint a Scheisse vagy a Bloody Mary lesz.

A Grammy-díjas énekesnő azt is elárulta nemrég a V magazinban, hogy az új lemeze miatt valószínűleg már csak két klipes dal érkezik a Born This Way korongról, a korábban beígért tízzel ellentétben.

A népszerű énekesnő úgy gondolja, az új lemez a Born This Way turnéja alatt meg is érkezhet már. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy Gaga a nemrég megjelent album újrakiadásán gondolkozik, vagy egy teljesen új lemezzel örvendezteti meg rajongóit. Korábban pedig már arról is szó esett, hogy a Lady egy jazzalbumot ad ki, mivel Tony Bennett legújabb lemezén is közreműködött – ahol kiderült, hogy a műfaj nagyon is jól áll neki.

Gaga új dalaira, úgy néz ki, nem kell sokat várni, és a lemez megjelenésekor valószínűleg egy újabb stílust vesz majd fel az énekesnő, mivel a jelenlegit igen sokan támadják. A Born This Wayről pedig várható még pár klipes dal, köztük pedig már biztosan ott lesz a Marry The Night, amit maga az énekesnő erősített meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek