Starity

Naomi szerint Heath különleges lélek volt

2011. szeptember 25. 07:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naomi Watts nemrég a More magazinnak adott interjúban nemcsak jelenlegi, hanem korábbi kapcsolatairól is mesélt.

hirdetés
Naomi szerint Heath különleges lélek volt

Naomi Watts és Heath Ledger 2002 és 2004 között jártak együtt. A színész még 2008-ban vesztette életét, ám Naomi nemrég a vele eltöltött kapcsolatról nyilatkozott a More magazinnak.

„Csodálatos volt a kapcsolatunk, bár csupán pár évig tartott, de ő egy örömmel teli ember volt, rengeteget nevettünk, és nagyon szerettük egymást – árulta el a magazinnak. – Ő egy igazán különleges lélek, és nagy hatással volt az életemre.”

Naomi és Heath szakítottak, ezután nem sokkal a színész már a Túl a barátságon-beli partnerével, Michelle Williamsszel kezdett randizgatni, akitől aztán később egy lánya is született, Matilda. Naomi azt is elárulta a More-nak, hogy nagyon szimpatizál Heath lányával, aki jelenleg majdnem hat éves, hiszen ő maga is fiatalon veszítette el édesapját.

„Az, hogy nem ismerhetem az édesapámat, mindig is olyan érzést kelt bennem, mintha hiányozna, vagy ismeretlen lenne egy darab önmagamból – mondta. – Valami, ami nem elérhető. Felnőni a tudattal, hogy vajon mit gondolna rólam, vagy én mit gondolnék róla.”

Naomi nem az egyetlen ex, aki mesélt az egykori színészről. Michelle Williams, aki szereti titokban tartani Heath Ledgerrel való kapcsolatának részleteit, nemrég elárulta a Vouge-nak, hogy Heath halála „... megváltoztatott mindent, amit nagyon szerettem volna. Az, ahogyan a világot láttam, teljesen megváltozott.”

Naomit egyébként a héten bemutatásra kerülő Dreamhouse-ban láthatjuk viszont, valamint novemberben a J. Edgar című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek