Starity

Lucía: „Ideális színpad, ideális közönség”

2011. szeptember 25. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kitolt nyári turnéja legfontosabb állomásaként Madridban a híres Sala Galileo Galileiben lépett fel szeptember 23-án, pénteken Lucía Pérez, aki elégedett volt a helyszínnel és a fogadtatással is.

hirdetés
Lucía: „Ideális színpad, ideális közönség”

Hattagú zenekarával lépett fel pénteken, szeptember 23-án Lucía Pérez a spanyol fővárosban, Madridban, a híres Galileo Galilei nevű zenei klubban.

A fiatal galiciai tehetség a Cruzo los dedos című ötödik stúdióalbumának dalait, valamint egyéb szerzeményeket adott elő mentor-szerzőjétől és producerétől, Chema Puróntól, köztük az első albumán is szereplő Quién te crees que eres, mely megnyitotta útját a sztárság felé, az Abrázame című ballada, melyet szintén az Eurovízióra szántak (de végül nem szavazták meg), illetve a szülőfalujának írt O Incio.

Elhangzott továbbá egy egyveleg is, melynek része volt Anabel Conde Vuelve conmigo ('Gyere vissza hozzám') című slágere is, mellyel Spanyolország a 2. lett az 1995-ös Eurovíziós Dalversenyen.

Az estet a pörgős eurovíziós slágerrel, a Que me quiten lo bailao című dallal zárta.

Az énekesnő elégedetten nyilatkozott a fővárosi fellépésről: „Az ideális színpad, az ideális közönség... az ideális zene. Mennyire jól éreztük magunkat mindannyian! Ezt meg kell majd ismételni” – írta hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek