Starity

VV5: Claudio végleg kidobta Seherezádét

2011. szeptember 30. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Claudio végérvényesen véget vetett a Seherezádéval való kapcsolatának. Szerda éjjel minden holmiját hazaküldte a szőke bombázónak.

hirdetés
VV5: Claudio végleg kidobta Seherezádét

Nemrégiben arról olvashattunk, hogy Claudio bosszút forral barátnője ellen. Úgy látszik, be is váltotta ígéretét. Szerda éjjel a Liszt Ferenc repülőtéren az olasz fiú egyik barátja Seherezádé barátnőjének, Mercédesznek adta át a szőkeség személyes holmijait. Claudiót nagyon megviselte, hogy szerelme egy másik férfival enyelgett. Az egyik közösségi oldalra dühös üzeneteket írt ki: „Végeztem. Küldetés teljesítve. Róma búcsúzik tőled, Vivien” – ez volt a férfi utolsó bejegyzése.

A Bors megkereste a villalakó lány barátnőjét, aki elmesélte a történteket.

„Claudio felvette velem a kapcsolatot, és közölte, hogy mikor és kivel küldi a bőröndöt, én pedig átvettem tőle. Azt is kikötötte, hogy van egy fehér kabát és egy pár cipő, amit be kell küldenem a VV-villába. Állítólag ezt még külön kérte tőle Seri a beszavazóshow idején” – mondta el Mercédesz.

VV Seherezádé még nem tudja, hogy a nagy szerelme otthagyta őt. Kíváncsian várjuk a reakcióját. Akkor lesz igazán érdekes a szituáció, ha esetleg ő lesz az egyik, akinek búcsúznia kell a villaléttől egy hét múlva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek