Starity

VV5: Seherezádé pasija bosszút forral

2011. szeptember 24. 15:03   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seherezádé barátja, Claudio szörnyen dühös lett, amikor megtudta, hogy barátnője a villa alfahímjével enyelgett. Az olasz fiú bosszút forral a pár percig tartó flört miatt.

hirdetés
VV5: Seherezádé pasija bosszút forral

A villa alfahímje és Seherezádé között már napok óta forr a levegő, de a szenvedélyes nő eddig nem mutatta ki mit érez Gergő iránt. Most azonban az alkohol előhozta érzelmeit. Az amazon, Melinda beköltözése után ugyanis a villalakók mélyen a pohár feneke alá néztek. Gergő és Seherezádé már a jakuzziban egymás ölében ültek, miközben a fiú csókolgatta a lány nyakát.

Seherezádé szemmel láthatóan nagyon élvetze a dolgot, és nem gondolt arra, hogy olasz kedvese, Claudió most mit érez.

„Megbízom a barátnőmben, és úgy engedtem el ebbe a műsorba, hogy várni fogok rá, amíg kijön. Tartom a szavam, és nagyon bízom benne, hogy ő is. Nem láttam még, hogy mi történt közte és Gergő között, de biztos vagyok abban, hogy ez a fiú kihasználta a helyzetet. Seherezádé nagyon sokat ivott, valószínűleg fel sem fogta, mi történik körülötte, de ha Gergő újra bepróbálkozik, akkor ne kerüljön a szemem elé, mert nagyon megkeserüli!” – jelentette ki Seherezádé barátja a Blikknek.

Viszont a lány barátnője, Mercédesz szerint Gergőnek nincs esélye Seherezádénál, mivel ő nem szereti a magyar pasikat: „Ismerem Claudiót, és tudom, hogy nagyon megbízik Seherben, igaz, azt ő sem tudhatja, hogy a bezártság mit hoz majd ki belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek