Starity

Adele törölte amerikai turnéját

2011. október 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Adele betegsége súlyosabbra fordult, a 23 éves énekesnő kénytelen volt lemondani amerikai turnéját.

hirdetés
Adele törölte amerikai turnéját

Néhány nappal ezelőtt tudattuk, hogy Adele nem jelent meg cardiffi koncertjén, mert rosszul érezte magát, ám úgy tűnik, ez nem csak szimpla megfázás. A 23 éves művésznő kénytelen volt lemondani 10 állomásos amerikai koncertturnéját.

A 10 várost körülölelő koncertsorozat október 7-én kezdődött volna Atlantic Cityben, New Jersey államban, az utolsó fellépés pedig október 21-én lett volna esedékes a texasi Grand Prairie városában.

„Az éneklés az életem, a hobbim, a szerelmem, a szabadságom és immáron a munkám is. Sajnos nincs sok választásom, vagy meggyógyulok teljesen, vagy ha énekelek, akkor kockára teszem a hangom, amit akár el is veszíthetek. Ígérem, visszatérek, és akkor ismét turnézok. Őszintén, egy szívem legmélyéről jövő bocsánatkérést szeretnék intézni mindenkihez."

Az énekesnő a hivatalos oldalán bővebben is kifejtette, hogy mennyire sajnálja, amiért csalódást kell okoznia a rajongóinak, hogy nem láthatják és hallhatják őt, illetve a már előre lefoglalt és kifizetett szállások és repülőjegyek miatt is. Emellett a 23 éves tehetség a szavát adta, hogy jobb formában tér vissza mint valaha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek