Starity

Adele megbetegedett

2011. október 03. 16:04   |   Szerző: holló

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő roppantul sajnálja, hogy cardiffi előadását betegségre hivatkozva le kellett mondania.

hirdetés
Adele megbetegedett

Az aranytorkú énekesnő hivatalos oldalán kért bocsánatot a rajongóktól, amiért nem tudott megjelenni Cardiffban. Út közben nem érezte jól magát, így vissza kellett fordulniuk, elvégre betegen ő sem tudja a maximumot nyújtani, és rajongói sem lesznek elégedettek. Úgy gondolja, ha csinál valamit, akkor annak jónak is kell lennie, nem elég félig-meddig, ő az egész szívét bele szeretné tenni.

A bejegyzéshez mellékelt képen egyébként látszik, hogy bőre a szokásosnál is sápadtabb, szemei alatt karikák húzódnak, ám Adele jószívűségéről és rajongói iránt táplált szeretetéről árulkodik a kitépett füzetlapon díszelgő felirat: „I'm so sorry”, azaz „Nagyon Sajnálom". Látszik tehát, hogy ő bánja a legjobban, amiért nem tudott megjelenni.

„Ne haragudjatok! Higgyétek el, megteszek mindent, amit lehet, hogy mihamarabb jobb legyen. Egyébként tudjátok, hogy én is utálom törölni a dolgokat!” – nyilatkozott az esetről.

Adele torokfájása reményeink szerint rövid időn belül elmúlik, és életkedvet sugározva láthatjuk újra a mikrofon mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek