Starity

Stohl raktáros lesz és leszokik a cigiről

2011. október 13. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszemélyes cellában él, raktárosként fog dolgozni és a helyi drámaszakkör kulturális munkájában is részt vállalt Stohl András, aki egy hete tölti büntetését a Kozma utcai börtönben. Mindemellett káros szenvedélyeitől is megszabadul.

hirdetés
Stohl raktáros lesz és leszokik a cigiről
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A 10 hónapos börtönre ítélt színművész egy hete vonult be a Kozma utcai büntetés-végrehajtó intézetbe, hogy letöltse a büntetését. Dr. Ruttner György a napokban látogatta meg a gyűjtőből különjárattal átszállított elítéltet, aki beszálmolt a sorsának alakulásáról.

Az ügyvéd szerint Stohl András eddig jól viseli az elzárást, kiegyensúlyozott és pszichikailag is elég erős, még senki nem kötött bele, sőt inkább szimpátiát tapasztalt a többi fogvatartottal szemben. Stohl napirendje szigorú: reggel hat órakor kel, délután háromkor kötelező sétára megy. Egész napját pedig egy magánzárkában tölti, ahol tévét nézhet és olvashat, valamint napi tíz percben telefonon is beszélhet kedvesével.

„Ügyfelem egyáltalán nem VIP-rab, nem élvez kiváltságokat, de emberségesen és korrektül bánnak vele. Tegnap délelőtt vett részt azon a bizottsági meghallgatáson, ahol eldöntötték, mit dolgozik. Nem lett könyvtáros, sem a börtöntévé műsorvezetője. Raktárosnak osztották be, de még nem tudja, mi lesz ott a feladata” – mondta Ruttner György a Blikknek.

Ezen kívül elmondta, hogy a drámaszakkör kulturális munkájában is részt vállalt a színész, ugyanis egy színdarab rendezésére kérték fel, valamint a színész azt tervezi, hogy felhagy káros szenvedélyeivel. Stohl megfogadta, hogy kihasználja a bent töltött időt és a napi másfél doboz elszívott cigarettáról szépen lassan le fog szokni, olyan módszerrel, hogy a mennyiséget naponta egy szállal csökkenti. Ruttner szerint elég erős lesz a színész ahhoz, hogy dohány- és alkoholfüggőségétől végleg megszabaduljon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek