Starity

Különjárat vitte Stohlt a börtönbe

2011. október 06. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nagy Ignác utcai gyűjtőből alig pár órával bevonulása után soron kívül szállították át Stohl Andrást a Budapesti Fegyház és Börtön nevű intézetbe, ahol legalább öt hónapig fog raboskodni.

hirdetés
Különjárat vitte Stohlt a börtönbe

A Bors információi szerint a színművészt pár órával bevonulása után egy különjárat vitte tovább, hogy letöltse a börtönbüntetését. A gyűjtőhelyre ügyvédje, valamint egy csapat fotós és újságíró kíséretében érkezett. Elvégezték a szokásos papírmunkákat és az orvosi vizsgálatokat, majd nem sokkal később egy különjárattal átvitték a Kozma utcai börönbe.

A hivatalos járat csak hétfőn indult volna, azonban meg akarták kímélni a színészt az esetleges attrocitásoktól, ugyanis a járaton nehézfiúkkal került volna össze.

A szűk zárkáiról és áporodott levegőjéről híres börtönben is beleköthetnek majd a színészbe, de ügyvédje nem tart attól, hogy Andrást baj érheti: „Nem félek attól, hogy ügyfelemnek bármi baja eshet. Jó a kommunikációs készsége, bárkivel megtalálja a közös hangot” – mondta dr. Ruttner György.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek