Starity

Liptait is kirúghatják TV2-től

2011. október 20. 17:05   |   Szerző: Kicsilány16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Claudia és párja is áldozatul eshet a csatornánál zajló létszámleépítésnek, mivel senki sem kapott bővebb tájékoztatást arról, pontosan kiket érint a megszorítás - írja a Blikk.

hirdetés
Liptait is kirúghatják TV2-től

Az RTL Klub megvált a napokban több képernyőstől, és úgy tűnik, a TV2 is folytatja az elbocsátásokat, amelynek könnyen áldozatául eshet Liptai Claudia is, akit szinte a csatorna arcának is nevezhetnénk.

A hírek szerint korábban hat számjegyű volt a fizetése, és egészen mostanáig meg is kapta ezt összeget, de mivel most nincs képernyőn, a szerződése értelmében jelentősen lecsökkentették a bérét. Szinte biztosra lehet venni, hogy Claudiát megdöbbentette a döntés. Ha minden igaz, hamarosan a Jóban Rosszban sorozatból is távozik, így már semmi kötődése nem marad a TV2-vel.

Akkor van igazi gond, ha párját is elbocsájtja a televízió, aki jelenleg szerkesztőként tevékenykedik a Mokka című műsorban. A műsorvezető egyelőre nem kívánta megosztani a jövőre vonatkozó terveit a médiával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek