Starity

Liptai Claudia búcsúzik

2011. szeptember 23. 14:02   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerelmével, Péterrel úgy összemelegedtek, hogy már a sorozat sem fér bele Claudia idejébe. Nemsokára otthagyja a Jóban Rosszban stábját, és új vizekre evez.

hirdetés
Liptai Claudia búcsúzik

Liptai Claudia tavasszal önként hagyta ott a Mokkát, és ősszel sem vállalt el egyetlen felkérést sem. Ma már csak a Jóban Rosszban című sorozatban láthatjuk mint Zámori doktornőt, de hamarosan ennek is vége.

„Csak annyit tudok, hogy kómába fog esni a sorozatban, ami azt is jelenti, hogy szinte bármikor felébredhet, ugyanakkor végleg el is aludhat” – mondta el egy munkatárs.

A szőke démon a magánéletét szeretné előtérbe helyezni, és ezért szállna ki a médiából. Szerelme, Péter nagy árat fizetett a boldogságért. Két gyermekét és feleségét hagyta ott, hogy együtt lehessen a műsorvezetővel. A férfi mindenesetre tisztességesen intézte a szétválást, hiszen semmit nem hozott el régi otthonából. A hírek szerint a volt feleség már megbékélt a szituációval, és bármikor szívesen látja gyermekei apját a házban.

Vajon Claudia visszatér még a televíziók képernyőjére, vagy végleg el szeretne tűnni és magánéletével foglalkozni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek