Starity

Adam Lambert a Queennel fog fellépni

2011. november 06. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert már két éve nem produkált semmi kézzelfoghatót: azonban egyáltalán nem tűnt el. Gőzerővel dolgozik második stúdiólemezén, és ha ez nem lenne elég, visszatérését az EMA-fellépés koronázza meg a Queennel!

hirdetés
Adam Lambert a Queennel fog fellépni

Előző cikkünkben beszámoltunk arról, hogy az énekes elképzelhető, hogy az új számával áll színpadra az EMA-n, de akkor még semmi nem volt biztos, afelől is kétségek voltak, hogy Adam fel sem lép.

Lambert semmitmondó tweetjei kétségek között tartották a rajongókat, ám november 5-én este megtört a jég: Adam valószínűleg nem az új számát adja elő, hanem a másik pletyka igazolódott be: magával a Queennel fog egy színpadon állni és fellépni!

A hírt Justin Bieber gitárosa erősítette meg: „Oké, Adam! Jó volt újra látni, haver, alig várom, hogy zúzz a Queennel!”

Ezzel egyidőben Adam felkerült az EMA hivatalos wikipédia oldalára, mint fő fellépő, és ebből az is kiderült, hogy Adam fogja zárni a show-t! Az is szinte biztos, hogy ez egy szett lesz, több sztár fog csatlakozni Adam mellé, többek között az egyik biztos befutó a provokatív sztár, Lady Gaga. Így tehát borítékolt a színvonalas és érdekes show! A díjátadót a magyar MTV vagy a VIVA közvetíti vasárnap este 8-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek