Starity

Adam Lambert is EMA-fellépő lesz?

2011. november 03. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert kislemezével már régóta váratja rajongóit, ám ígérete szerint novemberben már végre kiadásra kerül. Ezt mivel lehetne jobban promotálni, mint egy Europan Music Awards-fellépéssel?

hirdetés
Adam Lambert is EMA-fellépő lesz?

Adam Lambert lassan már két éve nem produkált új számot, a kislemeze már hónapok óta késik, így a glamkirály rajongói már kezdik azt érezni, hogy olyanra várnak, ami tulajdonképpen nem is létezik. Azonban Lambert igazán jól ért az idegőrléshez: interjúkban, Twitter-csiripelésekben folyamatosan elhint egy-két megjegyzést, hogy milyen változáson megy át – mindenféle képzelet megszűnik, az életből merít inspirációt –, és az új hanganyag nagyot fog robbanni. A kiéhezett Glambertök már nem tudják minek vagy kinek higyjenek, hiszen eredetileg az első kislemez a 2012-ben érkező albumról októberben kellett volna, hogy megjelenjen.

Ha ezek a kételyek nem lennének elegek a várakozó fanok számára, Adam fokozza a hangulatot: november 2-án éppen eleget írt ki kétsoros megjegyzésében, hogy tömeghisztériát váltson ki: „Mindenképpen nézd vasárnap az EMA-t!” – csiripelte az énekes, és mindenbizonnyal elérte a célját: több ezer ember címzett neki üzenetet, megindultak a találgatások, hogy Adam fellép-e az EMA-n, ha igen, akkor az új számmal vagy sem? – természetesen Lamberthöz is elértek a kérdések, mire jókedvűen ennyit válaszolt: „Kérdések, kérdések... Csak kapcsold majd be, és meglátod! Hidd el, megéri! :) MTV EMA!!!!”

Ebből a tweetből már következtethetünk valamilyen bemutatóra, amely a titokzatos kislemezzel áll kapcsolatban.

Adam folyamatosan húzza a mézesmadzagot rajongói orra előtt, így remüljük, hogy valóban olyan jó az anyag, amilyennek ígéri, és nem fognak csalódni az emberek abban, amit eddig vártak.

Hogy Adam valóban fellép-e az EMA-n, vagy csak valamilyen kisfilmet láthatunk tőle: nem tudni, ami viszont biztos, hogy a show nagyon színvonalas lesz, és olyan sztárok fogják a nézőket világszerte szórakoztatni TV-n keresztül, mint Justin Bieber & David Guetta, Lady Gaga, Selena Gomez, Bruno Mars, Coldplay és Candyfornia királynője, Katy Perry is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek