Starity

SP egykor még autogramért állt sorba

2011. november 09. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén 10 éves a Hősök formáció. Eckü felidézte az elmúlt évek legszebb és legemlékezetesebb pillanatait. Kiderült, hogy egykor SP is Hősök-rajongó volt.

hirdetés
SP egykor még autogramért állt sorba

Ahogy arról korábban olvashattatok idén 10 éves a Hősök formáció, amit teltházas bulival és új klippel ünnepeltek. A zenekar felidézte az elmúlt évek legszebb és legemlékezetesebb pillanatait a naplo-online.hu olvasóinak, amiből szerencsére bőven jutott nekik. Eckü elárulta, hogy Joeker az első fellépésük előtt a házi feladatát írta, miközben ők izgatottan várták, hogy színpadra álljanak, de azt is elmesélték, hogy egyik alkalommal egy mozgó vonaton adtak félelmetesen jó hangulatú koncertet.

A nosztalgiázás közben az is kiderült, hogy fiatal korában SP is Hősök-rajongó volt. Köztudott, hogy a tinilányok bálványa pályafutását rapperként kezdte, a populárisabb műfajra csak később tért át.

„A soproni VOLT fesztiválos koncertünk emlékezetesre sikerült, ráadásul az akkor 12 éves, ma már országszerte ismert SP is kint zúzott a bulin. Nagyon tetszett neki, jött is utána autogramot kérni meg haverkodni, a mai napig mindig nevetve emlegeti, ha találkozunk valahol” – árulta el Eckü.

Az emlékezetes pillanatokat oldalakon keresztül lehetne sorolni, hiszen a srácok rengeteg dolgot megéltek már. Idén megjelent a negyedik albumuk Négy Évszak címmel és egyre nagyobb sikereket érnek el – reméljük, így folytatják!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek