Starity

10 éves a Hősök

2011. október 29. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok 10 éves fennállásukat ünneplik, és új klippel is jelentkeztek a jeles alkalomból.

hirdetés
10 éves a Hősök

Idén 10 éves a Hősök formáció, ahogy arról már korábban olvashattatok. A zenekar a jubileumot egy nagyszabású bulival ünnepli október 29-én hazai pályán, a veszprémi Expresszóban. A buli különlegessége, hogy a banda két tagja, Eckü és Brash 28. születésnapjukat is ezen a napon ünneplik.

A jeles alkalmat a Szó fel 2 című számukhoz készült videoklip premierje koronázza meg. A kisfilm eredetileg október 28-án lett volna látható először, de a Sounds & Pictures egy nappal korábban tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, majd röviddel ezután a zenekar is megosztotta profilján az új klipet. A számban két olyan ember is vendégeskedik, akiknek sokat köszönhetett a banda a 2000-es évek elején.

A Szó fel 2 az ötödik klip a Hősök negyedik stúdióalbumáról, a Négy évszakról. A kisfilmben a srácok melósruhába öltözve raklapokat pakolnak. A klip Galazek Viktória, Asztalos Norbert és Virág Péter keze munkáját dicséri. A helyszínt a Power Controll biztosította. A zenéért Diaz felelős.

Boldog születésnapot a srácoknak! Még legalább 10 ilyen sikeres évet kívánunk nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek