Starity

Dianna Agron és Taylor Lautner együtt?

2011. november 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee bájos színésznője, és az Alkonyat-filmek akcióhőse a pletykák szerint nemrég egy Venice Beach-i étteremben vacsoráztak együtt. Állítólag nem volt szó komoly, személyes dolgokról, Lautner ugyanis egyik új filmjében szeretné látni az énekes-színésznőt, Dianna Agront.

hirdetés
Dianna Agron és Taylor Lautner együtt?

Dianna Agron és Taylor Lautner együtt fognak majd feszíteni a filmvásznon – azonban nem mostanában. Miután Agron és Lautner nemrég együtt vacsoráztak egy Venice Beach-i étteremben, Hollywood pletykagyárosai máris összeboronálták a párost.

Bizony sokan arra gondoltak, hogy a színészek összejöttek, ám több rajongó is megerősítette a hírt, miszerint az egész este egy üzleti megbeszéléshez hasonlított, és többen fültanúi voltak annak, hogy Dianna szívesen vállalná a szerepet Taylor mellett.

Pár nappal később kiderült, hogy csak üzletről volt szó. Lautner ugyanis nagyon szeretné, ha a színésznő alakítaná egyik közelgő akciófilmjében a főszerepet (a hírek szerint Taylor lesz az egyik főproducere a szóban forgó produkciónak). Természetesen a moziról még információ nem szivárgott ki, csak annyi biztos, hogy a közeljövőben lesznek még tárgyalások az ügyben.

Ugyanaz a forrás, amelyik elindította a pletykákat, így nyilatkozott: „Ha nem is volt ez egy hivatalos találkozó, nagy volt a kémia közöttük. Azt hiszem, Dianna és Taylor remekül mutatnának a vásznon. Egész este viccelődtek, és boldognak tűntek.”

Nem sokkal később a két sztár szóvivője is megerősítette, hogy a vacsora csak tárgyalás volt. Lautner egyik közeli barátja is azt nyilatkozta, hogy a két sztár között csak baráti kapcsolat van. Egy biztos: Dianna és Taylor tárgyaltak egy film ügyében, így nem kizárt, hogy jövőre Jacob Bella mellől Diannához kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek