Starity

Avril új lemeze tavasszal érkezik

2011. november 20. 08:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril gőzerővel dolgozik az ötödik lemezén, ugyanis már stúdióba vonult, hogy felvegye az új számait.

hirdetés
Avril új lemeze tavasszal érkezik

Avril Lavigne, aki nemrég kiadót váltott, már stúdióba vonult, hogy elkezdjen dolgozni az ötödik nagylemezén, s a hírek szerint a korong jövő év májusában érkezik. Igaz, eddig csak azt ígérte, hogy 2012-ben kezdi meg a stúdiómunkálatokat, de úgy néz ki, a vártnál hamarabb teljesíti az ígéretét.

Lavigne eddigi Twitter-posztjaiból azt lehet kivenni, hogy rengeteget dolgozik, miközben jól is szórakozik. „Most jöttem rá, hogy 15 órát töltöttem tegnap a stúdióban, és most is oda tartok. Már nagyon várom, hogy meghallgassam a dalokat, és még többet írjak. Nagyon szórakoztató!” – csiripelte az énekesnő két nappal ezelőtt.

Arról, mikor jönne ki az új lemez, Avril még nem nyilatkozott, viszont 2012 áprilisában tartanak egy londoni sajtótájékoztatót, ahol valószínűleg a lemez kiadási dátumát tárgyalják, de az is előfordulhat, hogy Lavigne ruhamárkáját, az Abbey Dawnt akarják promótálni Európa-szerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek