Starity

Avril Lavigne kiadót váltott

2011. november 16. 18:06   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lavigne a Virgin Radio 96-nak adott interjújában beszélt készülő ötödik nagylemezéről, és a kiadóváltásról is, melynek egyelőre nem tudni, mik az okai.

hirdetés
Avril Lavigne kiadót váltott

Avril Lavigne otthagyta az RCA lemezkiadót, akikhez az Artista bukása után került. Talán a rajongók örülnek a váltásnak, hiszen Avril újra Antonia Reid kezébe került, aki első korongja, a Let Go producere volt.

Az RCA az énekesnő negyedik korongját, a Goodbye Lullabyt csak hosszú harcok után volt hajlandó kiadni. Talán ez az egyik oka, hogy Avril faképnél hagyta őket, hiszen már most kitűnik, hogy az Epic Records, az új lemezcége jobban támogatja, mint az előző, hiszen számos fellépést szerveztek neki, hogy legutóbbi kislemezét, a Wish You Were Here-t promótálja.

Az ötödik lemez már az ő gondozásukban fog megjelenni, bár Lavigne csak 2012-ben vonul újra stúdióba. Jelenleg dalokat ír az albumra, mellyel kapcsolatban annyi biztos, hogy a Goodbye Lullabyjal szemben szórakoztatóbb és vidámabb lesz. Úgy látszik, az Epicnél hagyják, hogy a szárnyait bontogassa.

Kíváncsian várjuk, hogy boldogul a pop-rockhercegnő az új kiadónál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek