Starity

Beyoncé húgától tanulja az anyaságot

2011. november 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé születendő babáját biztosan húga, Solange is elkényezteti majd, akitől az énekesnő anyaleckéket vesz.

hirdetés
Beyoncé húgától tanulja az anyaságot

A híres énekesnő születendő gyermekét, akiről már azt is lehet tudni, hogy kislány, nemcsak ő és férje, hanem húga is elkényezteti majd, ugyanis kiderült, hogy Beyoncé Solange-től vesz anyasági tippeket.

„A nővérem elképesztő nagynéni, és én örömmel betöltöm ugyanezt a szerepet az ő életükben is. Egyáltalán nincs szükségem tanácsokra, hogyan legyek a legjobb nagynéni. Eddig csak az anyasági pozíciót töltössem be, de most tanulhatunk egymástól, hiszen Bee már hét éve nagynénje a fiamnak” – nyilatkozta Solange, aki maga is megpróbálkozott betörni a zeneiparba.

A két testvér nemcsak a családi kérdésekben ért egyet, de a divatban is. A Texasban született lányok igazi divatikonnak számítanak, bár stílusuk teljesen eltér egymásétól.

„Egyszer sem kölcsönöztem ruhát a testvéremtől, amikor kicsik voltunk. Szerénynek ítélem meg a stílusom, az övé pedig a vadabb és extrémebb imázs” – tette hozzá az énekesnő húga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek