Starity

Rihanna ismét szőke

2011. december 03. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatért a szőke hajszínhez a barbadosi énekesnő, de csak legújabb videoklipje kedvéért.

hirdetés
Rihanna ismét szőke

Rihanna legújabb videoklipes dala a You Da One, ami legújabb, Talk That Talk című lemezén található meg, november 15-én debütált az iTuneson, a dalhoz készülő videó forgatása pedig november 30-án zajlott.

A forgatásról megjelent képeken a barbadosi énekesnő ismét szőke hajkoronával látható. De semmi pánik, nem festette be haját, csak egy parókát vett fel, ami sokaknak ismerős lehet, hiszen Julia Robert is hasonlót viselt a klasszikus Micsoda Nő! című filmben. Az énekesnő többi kiegészítője, a kalap, a póló és a műszempilla pedig a Mechanikus Narancs főszereplőjét idézi.

Tehát Riri a videóban klasszikusokat idéző szerelésekben lesz látható, ami lehet, hogy ki fogja verni néhány embernél a biztosítékot, mivel saját, extravagáns stílusával fogja ötvözni. Ez a klip már csak hab lesz a tortán a We Found Love kisfilmje és legújabb albumán lévő dalai durva szövegei után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek