Starity

Újra az iskolapadot koptatják az Ikrek

2011. december 08. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ikrek csapata a sztártévének mesélt arról nemrégiben, hogy milyen a kapcsolatuk a rajongóikkal, illetve milyen érzés visszakerülni az iskolapadba.

hirdetés
Újra az iskolapadot koptatják az Ikrek
Fotó: Tabu Tv

„Elsősorban közösségi oldalakon tartjuk a kapcsolatot a rajongókkal. Nagyon-nagyon sokat írnak, van hivatalos rajongói oldalunk is, meg hát aki nagyon kitartó, és szorgosan keresgél, az megtalálhat privátban is. Utcán is leszólítanak gyakran, úgyhogy egy fél órásnak tervezett út órás-másfél órás túra is lehet” – mesélték a Tabu Tv riporterének a lányok, akik szerint jóleső érzés az, mikor valaki megmondja nekik, hogy ők a példaképük.

„Legjobb élmény az volt, hogy megjelent egy kislány ugyanolyan sapkában, mint ami rajtunk volt az egyik élő adásban és mellette a múltkori corvinos koncerten is, és azt mondta, hogy mi vagyunk a példaképei, és hogy mindenképpen olyan szeretne lenni majd, mint mi” – számoltak be az Ikrek, akik a későbbiekben azt is elárulták, a közeljövőben sem tétlenkednek majd: klipet fognak forgatni.

Geszti Péter továbbra is segít nekünk, szóval így könnyen megy a munka. Mellette pedig folytatjuk tovább az iskolát, szóval most így párhuzamosan visszük a kettőt. Az osztálytársaink nagyon nagyon örültek, és szeretettel fogadtak vissza” – tudhattuk meg a lányoktól, akik azt is elárulták, ugyan nehéz bepótolniuk a kiesett két és fél hónapot, de a tanulás sosem jelentett nekik gondot, és a természetesen a tanárok is támogatják a két tehetséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek