Starity

Ismét támadják Kardashianékat

2011. december 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Craig őszinte véleménye után Jonah Hill ócsárolja a realitysztárok műsorát és életmódját.

hirdetés
Ismét támadják Kardashianékat
Fotó: Wenn

Alig egy hete járta be a világhálót a James Bond sztárjának, Daniel Craignek a csípős véleménye a Kardashian lányokról, amikor erőteljesen bírálta őket semmiből jött népszerűségük és karrierjük miatt. Az akciósztár után Jonah Hill csatlakozott az „Utáljuk a Kardashianékat” klubhoz, mivel kultúránk szuper undorító részeként jellemezte őket.

A színész azt állítja, nem érti, hogy Kardashianék műsorai miért kapnak magasabb értékeléseket, mint azok, melyek történeteiért az emberek keményen megdolgoznak. „Egyszerűen undorító a tény, hogy a műsoruk sokkal népszerűbb, mint mondjuk a Reklámőrültek. Ezek a nők legalább olyan híresek, mint az amerikai elnök! Mégis mi a fenét árul el ez a tény? Hogy a közösségünk el van cseszve!”

Noha Hill ellenszenvesen vélekedik a valóságshow-ról és a lányok személyiségéről, mégis rávette magát, hogy megnézze Kim esküvőjének kétórás változatát. Sokan remélik előző nyilatkozata után, hogy amit akkor remeknek nevezett, csak szarkazmus volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek