Starity

Daniel Craig: „Cseszd meg, Kim Kardashian!”

2011. november 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Bond megformálója, Daniel Craig a minap durván beszólt a Kardashian lányoknak, szerinte ugyanis idióták szintjére süllyednek a realityműsoruk által.

hirdetés
Daniel Craig: „Cseszd meg, Kim Kardashian!”

A 43 éves színész, akit leginkább a James Bond-filmek kapcsán ismert meg a világ, nemrég elárulta, tiszteli a Kardashian lányokat, amiért milliókat kaszálnak a hírnevükkel, mégis lenézi őket idióta viselkedésük miatt.

„Ez is egyfajta karrier, szóval nem ítélkezem, de végy egy pillantást Kardashianékra, akik milliókat érnek. Milliókat! Nem hiszem, hogy halálra küzdötték volna magukat, míg beindult a szekér, és nézz rájuk. Most azt gondolhatod, »Elég annyit tennem, hogy kib*szott idiótán viselkedem a televízíóban, és milliókat fizetnek érte?« Nyilvánvalóan ítélkezem” – jelentette ki A tetovált lány sztárja.

Craig akkor is örömmel élcelődött, amikor meghallotta, hogy Kim Kardashian némi magánéletet és tiszteletet szeretne kiharcolni válása mellett. „Nem vásárolhatod vissza a privát szférádat. Egyedül akarsz lenni? Cseszd meg! Ott voltunk a nappalidban, még a születésednél is! Így akarsz magánéletet?”

James Bond megformálója érthetően akadt ki, hiszen abszolút ellentétét képezi a Kardashian lányoknak. Privát ceremónián vette feleségül nejét, Rachel Weiszt, és csak napokkal később értesültek a frigyről az újságok. Érzéseiről így vallott a People-nek: „Nem arról van szó, hogy félek kiteregetni a magánéletem, és kiállni azért, aki vagyok. De ha eladod ezeket a dolgokat, az érzelmeidet, akkor eltűnnek. Nagyon értékes dolgok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek