Starity

Jennifer Lopez gyermeke életéért aggódott

2011. december 23. 16:04   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már lassan négy éve, hogy Jennifer és volt párja, Marc Anothony ikrei, Emme és Max megszülettek. JLo mégis csak most árulta el, hogy nagyon félti gyermekeit.

hirdetés
Jennifer Lopez gyermeke életéért aggódott

Jennifer Lopez nemrég vált el férjétől, Marc Anthonytól, akitől ikrei vannak már lassan négy éve. Az énekesnő a napokban beszélt a CNN csatornának a félelméről, hogy a gyermekeinek az egészségével bármi baj történik.

„Csodálatos pillanat volt, ahogy kezembe adták a gyerekeket. Emme és Max békésen feküdtek, de ahyogy megpillantottam őket, meghűlt bennem a vér – mesélte az énekesnő. – A lányom homlokán egy különös dudort fedeztem fel. Csak azt ismételgettem Marc-nak, ha valami baja lesz, én belehalok. Mindketten pánikba estünk, és őrült gondolatok törtek fel belőlünk, ami a mai napig élénken él bennünk. Lehet, hogy leejtette valaki a kislányt a kórházban? Vagy még komolyabb a baj?”

Az aggódást az is fokozta, hogy Marc testvére még nyolcévesen, agydaganatban elhunyt. Éppen ezért Marc és Jennifer nehéz időt éltek át, míg a vizsgálati eredményekre várakoztak. De szerencsére minden jóra fordult; a különös dudor Emme homlokán csak egy ártatlan bevérzés volt, ami nemsokára eltűnt, így a kisbaba egészségesen folytathatta életét. A szülők azóta is bőkezűen támogatják az agydaganatos gyermekeket.


Jennifer és ikrei, Max és Emme

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek