Starity

Meisa Kuroki munkával kezdi az évet

2012. január 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal japán tehetség immáron negyedik stúdióalbumát kész a piacra dobni. Elárulta, nem szándékozik idén sokkal többet pihenni, mint a tavalyi évben.

hirdetés
Meisa Kuroki munkával kezdi az évet

Bár még csak most lett vége 2011-nek, és csak most kezdődik el 2012, de Meisa Kuroki nem szeretne idén sem pihenni. Már január első napján bejelentette, hogy februárban megjelenik negyedik stúdióalbuma, ami az Unlocked címet viseli.

A fiatal japán tehetség nemrég vett New Yorkban egy lakást, így a fáradalmait ott piheni ki. „Csak egy hétre utazok New Yorkba, nem leszek ott hosszú ideig, legalábbis most. Egy kicsit berendezem a lakásom, egyedül. Most nagyon vágyok a csendre. – nyilatkozta Mei. – De amint vége lesz az egyhetes pihenőmnek, megyek vissza Tokióba. Az új lemezem munkálatait még tökéletesíteni kell. Nem szeretnék idén pihenni, imádom, ha nyüzsgés van körülöttem, de egy kis kitérőre nekem is szükségem van.”

Az Unlocked albuma tartalmazza a The Magazine turnéját, a One More Drama, a Wired Life, a Woman's Worth és a Breeze Out videoklipjét, ráadásul egy kis betekintőt is nyújt, hogyan készítették ezeket a klipeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek