Starity

VV5: Vera rommá verte Gergőt a párbajon

2012. január 02. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas fölénnyel került vissza a villába az érzékeny lelkű játékos, aki ezzel rendesen felkavarta a Való Világ 5 további életét.

hirdetés
VV5: Vera rommá verte Gergőt a párbajon
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 alfahímje magabiztosan jött ki a villából, hisz őt várta vissza a villalakók többsége, a párbajon azonban csúnyán alulmaradt, mind a szavazatok, mind pedig a viták terén.

Vera búcsúbeszédét olyan hosszúra húzta, hogy végül nem maradt ideje elbúcsúzni senkitől. Talán már sejtette, hogy felesleges a búcsú. Az eltitkolt előéletű pornófilmsztár a szócsatákat arra építette, hogy az alfahím Seherezádét jól átverte érzelmileg. Gergő kevés dologgal tudott visszavágni, így a legtöbb vitában alulmaradt.

A kortesbeszédeket Fecó és Péter tartották. A dumagép lehengerlő védőbeszédet mondott Verának, még Lilu is megdícsérte a verábális fejlődést. Fecó kitett magáért, hiszen ő volt az egyedüli lakó, aki visszavárta Verát. Peti visszafogott beszéddel próbált segíteni Gergőn, akit szinte mindenki szívesebben várt vissza a villába. Egyedül Attila volt az, aki rendhagyó módon nem mondott nevet a műsorvezető azon kérdésére, hogy kit várnak vissza, mert ő szíve szerint egyik villatársát sem szeretné tovább bent látni.

Úgy látszik kevés volt Dukai Regina testvéréért indított kampánya. A nézők szavazatai alapján az alfahím 67 százalékos szavazati arány ellenében volt kénytelen az utcaajtón távozni, de előtte megígérte Seherezádénak, hogy odakint kampányolni fog érte.

A párbaj során az is kiderült, hogy Gergőt visszavárja exe, akivel ugyan szüneteltették a kapcsolatukat, de érzelmileg nem váltak le egymásról, így nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a 106 napja szexmentes körülmények között élő játékos első dolga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek