Starity

Natalia Kills gyilkosságra készül

2012. január 10. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Killst őszinteségéről ismerhetjük, így közel sem meglepő, hogy világnak kürtöli piszkos tervét: ki fogja nyírni a pasiját.

hirdetés
Natalia Kills gyilkosságra készül

Natalia Kills tavaly jelentette meg debütáló albumát, a Perfectionistet. Erről már három kislemez is napvilágot látott, ám a hírnév elkerülte a 25 éves énekesnőt, ő azonban nem adja fel. 2012-t egy új videoklippel indítja, amely eddigi legőszintébb dalához, a Kill My Boyfriendhez készült el.

A kisfilmben Natalia tejben-vajba füröszti kedvesét, akit egy megtervezett mozdulattal könnyedén belefojt a kádba. Elmondása szerint mindezt valós események ihlették: „A történet csupán annyi, hogy visszatért a városba az én középiskolai szerelmem, akivel az egyetem előtt szakítottam. Én viszont el voltam jegyezve valaki mással, aki egy idióta volt. A családja kedves volt velem, ezért sem akartam drámázni és szakítani vele. Nem akartam olyan ribanc lenni, aki a nászéjszakán lelép, ezért arra gondoltam, az lenne a legjobb mód, ha megölném őt. Ez egy boldog dal, mert végül visszamentem a régi barátomhoz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek