Starity

Gemma Arterton hamarosan anyaszerepben tündököl

2012. január 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépséges színésznő, Gemma Arterton 2012-es éve sem telik majd láblógatással: jelenleg Írországban forgatja a Byzantiumot, de a modern Jancsi és Juliska történetet is idén mutatják be.

hirdetés
Gemma Arterton hamarosan anyaszerepben tündököl

A St. Trinian's Kellyje igen nagy változáson ment át négy év alatt: Gemma megkomolyodott, párt talált, akihez hozzá is ment, eközben pedig egyre csak halmozza a szakmai sikereket is. Legközelebb Clara szerepében találkozhatunk vele a Byzantium című szuperprodukcióban, ahol anyaként tündököl majd, s ezért keményen meg is izzadt: heti hat napot járt el kondizni.

Igen, csak tündököl, nem ragyog, habár vámpírszerepet játszik: mint már beszámoltunk róla, a manapság divatos vérszívó-sztoriktól egy kissé eltérő alkotást hoznak tető alá a készítők, akik nem ma kezdték a szakmát.

A történet a 18. században és napjainkban játszódik, a film alapja Gemma Arterton és Saoirse Ronan kapcsolata, az anya-lánya viszony. „Clara elég törékeny, ám ugyanakkor harcos természet. Lesz a filmben jó sok vér, vámpír meg minden ami egy ilyen sztorihoz kell, de a film alapja az anya-lánya kapcsolat lesz, ezt hangsúlyozzuk„ - osztotta meg a színésznő a nagyérdeművel.

Mrs. Catelli ugyanakkor idén látható lesz a Jancsi és Juliska modern, egy kicsit újragondolt verziójában is, ahol Jeremy Renner lesz a partnere. Erről a produkcióról eddig azt lehetett tudni, hogy a két gyermek húsz évvel később visszatér, és bosszút áll. No de vajon milyen lesz Gemma karaktere? A színésznő erre is válaszolt: „Juliska elég vad lesz, nagyszerű, ám rettentő erőszakos, olyan Tarantino által létrehozott karakterként tudnám bemutatni. Néha nevetséges dolgokat művel amin nevetni lehet, de nem ajánlatos szórakozni vele.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek