Starity

Zac Efronnak nem akadály a távolság

2012. február 05. 09:09   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efronnal a napokban készített interjút a Glamour magazin, amelyben a távkapcsolatról, valamint rossz szokásairól kérdezték.

hirdetés
Zac Efronnak nem akadály a távolság

Habár 2011-ben csak egy filmmel jelentkezett a 24 éves sztár, 2012-ben három új alkotással lepi meg rajongóit. Most a Glamour magazin szerkesztői döntöttek úgy, hogy interjút készítenek a sármos színésszel. Sok téma felmerült, melyek közül az egyik Zac rossz szokásaival foglalkozik. A New Years Eve sztárja örömmel válaszolt a feltett kérdésekre.

„A legrosszabb szokásom, hogy szinte alig veszem észre, hogy csörög a telefonom. Van erre egy remek példám: láttam, hogy van egy nem fogadott hívásom, de nem néztem meg, és a hangpostámat sem hallgattam le. Aztán végül is lehallgattam, és Michelle Pfeiffer volt aki hívott, és a következő üzenetet hagyta: »Ha vállalod a Szilveszter Éjjel című filmet, akkor én is. Hívj vissza, amint tudsz!« Nagyon kellemetlen volt!”

Zac már több mint egy éve nem él komoly kapcsolatban. A sajtó persze összehozta már több híres színésznővel is, de ezek mind csak pletykának bizonyultak. A magazin kíváncsi volt, hogy Zac szerint lehetséges-e a távkapcsolat.

„Ez sok dologtól függ. Különbözőek vagyunk. Nagy kihívásnak tartom, azonban ha igazán szerelmes vagy, akkor a távolság nem akadály!”felelte a tinédzserek körében igen népszerű sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek