Starity

Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

2012. március 09. 13:01   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki tudja, hogy nehéz időszakon van túl a híres énekesnő. Az MTV dokumentumfilmjéből megtudjuk, hogy ez nincs éppen így, hisz nála a felépülésnek nincs szabadnapja.

hirdetés
Megjelent Demi Lovato dokumentumfilmje

Március 6-án megjelent Demi Lovato Stay Strong című dokumentumfilmje, melyben többek között nehéz időszakáról mesélt. Mint tudjuk, a néhai Disney-sztár evészavarral és mániás depresszióval küzdött, emiatt került be a Timberline Knolls kezelőközpontba 2010 októberétől 2011 februárjáig, ahonnan ugyan – bevallása szerint – nem gyógyult fel teljesen, úgy érzi, elég erős, hogy szembenézzen félelmeivel.

Az egyórás filmben Demi őszintén beszámol arról, hogyan egyensúlyoz ma a karrierjével, és szembesül problémáival. Mielőtt rehabra ment, a turné, az album és a forgatás közben rengeteg problémával küzdött, amit elmondása szerint teljesen normálisnak tartott, és nem vette őket figyelembe, ettől merült ki fizikailag és lelkileg. A problémái főként súllyal és önelfogadással voltak kapcsolatosak, ami már gyerekkorától van így, de egy idő után a dolgok kicsúsztak az irányítása alól.

Mikor a pohár betelt, Demi természetesen a szüleitől kért segítséget, akik a kezelőközpontba küldték. Ezt a tapasztalatot életváltozatónak nevezte, és amint a dokumentumfilmben látható, újra meglátogatja a centert, hogy biztassa és buzdítsa a betegeket.

Demi továbbá ezt vallja: „Nevezzük nevén a függőséget. Lesznek napok, mikor egyáltalán nem lesz könnyű. Ezért nem mondhatom el, hogy nem hánytam a kezelés óta, sem azt, hogy nem vágtam magam. Ez egy mindennapos harc, ami ki fog hatni az egész életemre.”

A műsort Demi a Facebook-oldalán elérhetővé tette a Stay Strong szekcióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek