Starity

Érkezik Kelly Clarkson új dala

2012. március 15. 14:02   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dark Side egy szerelmes dal, és a két előző kislemezzel ellentétben nem arról szól, hogy jobb, ha szakítunk, hanem hogy valakinek el kell fogadni a hibáit a szerelemben.

hirdetés
Érkezik Kelly Clarkson új dala

A Dark Side egy popnóta rockkal és szintivel fűszerezve. A közepes tempójú szerzemény az elfogadásról szól, annak ellenére, hogy valakinek vannak hibái, vagyis „sötét oldala” (dark side). Busbee és Alexander Geringas írták, a producere Greg Kustin volt, akivel Kelly régóta szeretett volna együtt dolgozni.

Kelly a New York-i Z100-nek mondta el, hogy ezt szeretné a harmadik kislemeznek, és ezt meg is erősítette turnéja torontói állomásán: „Szeretem a Dark Side-ot, mert még mindig van hozzá egy ütem. Ez egy finom hangzású dal, de sötét szöveggel, és ezt szeretem.„

A kritikusok is pozitívan fogadták. „Méltó utódja a What Doesn't Kill You (Stronger) felvételnek.”

A nóta demója már korábban kiszivárgott az internetre a Stronger című album több felvételével együtt, melynek turnéját ez a szám nyitja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek