Starity

Megvan, ki lesz John McClane fia

2012. március 22. 08:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az öt hónapos casting után megtalálták a Bruce Willis által megformált John McClane fiát, így Jack McClane-t egy 28 éves ausztrál színész fogja alakítani.

hirdetés
Megvan, ki lesz John McClane fia

Több mint öt hónapos keresés után még a múlt hónapban véget ért a Die Hard ötödik részének, az A Good Day to Die Hardnak a castingja. A végső győztes pedig az ausztrál származású Jai Courtney lett.

Tavaly novemberben Bruce Willis és a film rendezője, John Moore úgy gondolták, hogy a válogató végső fázisába jutott színészek egyike (Liam Hemsworth, Aaron Paul, Ben Foster és James Badge Dale) lesz majd John McClane fia, azonban decemberben újabb színészek meghallgatására került sor. Végül egy tesztfelvétel készítése után döntöttek Jai mellett.

Minden bizonnyal az ifjabb McClane megformálójának neve sokaknak ismeretlenül hangzik, ami nem is meglepő, hiszen a színészet terén még nem rendelkezik túl nagy tapasztalatokkal: kisebb epizódszerepek mellett egyelőre csak a Spartacus – Vér és homok című sorozatban tűnt fel tíz epizódban mint Varro. Ennek ellenére mégis egyre nagyobb nevekkel dolgozik együtt, ugyanis év végén kerül bemutatásra a One Shot, amelyben Tom Cruise oldalán játszik főszerepet, jelenleg pedig az I, Frankenstein című filmet forgatja Aaron Eckharttal és Yvonne Strahovskival, 2013 februárjában pedig Bruce Willis oldalán is bemutatkozik a nálunk készülő utolsó Die Hard-filmben.


Jai Courtney és Bruce Willis a tesztforgatáson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek