Starity

Avril Lavigne is fekete hajat szeretne

2012. április 02. 19:07   |   Szerző: TrixxyRose

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő dolgokat is megtudhatunk Avrilről, hiszen a Real Beautynak adott interjújában arról mesélt, milyen hajat szeretne, elmondta, mit jelent számára a szépség, és nyilatkozott a hamarosan megjelenő körömmatrica-kollekciójáról is.

hirdetés
Avril Lavigne is fekete hajat szeretne

Amikor a Real Beauty riportere arról kérdezte Lavigne-t, mit szeretne kipróbálni a külsején, így válaszolt: Szeretek játszani a színekkel. Szoktam zöld, kék, rózsaszín melírt viselni. Mindig is szerettem volna a hajamat feketére festeni, de félek, mert ha vissza szeretnék térni a szőkére, egy örökkévalóságig tartana.”

Nem hagyta szó nélkül az április 10-én megjelenő körömmatrica-kollekcióját sem: „Szeretem, ha a körmöm mindig rendben van, főleg mert gyakran vagyok a vörös szőnyegen. Ezeket a matricákat lehet használni az autóban, a repülőgépen vagy akár a stúdióban. Nagyon szuper, mert öt perc alatt elkészül, nem kell várni, hogy megszáradjon, és 10 napig tartósak. Csak le kell mosni körömlakklemosóval.”

„A valódi szépség egyértelműen belülről jön. Ezt a szív, a lélek és a személyiség jelképezi, nem pedig a kinézet. Mert a külső elhalványul” – mondta végül Avril zárógondolatként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek