Starity

Britney Spears felügyeleti jogáért harcol vőlegénye

2012. április 08. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz, még Britney édesapja kezében van a gyámsági jog, ám a vőlegénye, Jason már a bíróságra is elment tárgyalni ez ügyben, ugyanis ő szeretné az énekesnő felügyeleti jogát.

hirdetés
Britney Spears felügyeleti jogáért harcol vőlegénye

Britney Spears úgy látszik, két rövid életű házasság után végleg megtalálta a boldogságot a 40 éves Jason Trawick mellett, aki korábban a lány menedzsere volt. A pár közt 2011 végén megtörtént az eljegyzés is, ám az esküvő dátuma még mindig nem tisztázott, sőt, sokak szerint még nincs is tervben a menyegző.

Jason olyannyira a család részévé vált, hogy úgy gondolta, jobb kezekben lesz nála Britney felügyeleti joga, ezért még a Los angeles-i bírósághoz is beadta a kérelmét. Az énekesnő gyámsága 2008 februárja óta édesapja, Jamie kezében van, mivel akkor a bíróság a lány viselkedését látva úgy döntött, apja felügyeletére szorul. Bár azóta Britney összeszedte magát, és újra fellendült a karrierje, a határozatot azóta sem utasították el, ám van rá esély, hogy ne az édesapja feleljen többé lányáért.

Az E! magazin szerint Jason már be is nyújtotta a kérelmet, ám sokan úgy gondolják, Jason nem lesz képes kezelni Brit vagyonát, ami több millió dollárt jelent.

Egy, az ügyben nem érintett Los Angeles-i hagyatéki ügyvéd, Jeffrey S. Cohen ezt nyilatkozta a People magazinnak: „Ez valószínűleg annak a jele, hogy az esküvő egyre jobban közeleg.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek