Starity

Britney Spears harmadszor is oltár elé áll

2011. december 16. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TMZ hírportál szerint Britney Spearst eljegyezték, habár ezt eddig senki sem erősítette meg. Az énekesnő titokzatos üzenetet hagyott rajongóinak.

hirdetés
Britney Spears harmadszor is oltár elé áll
Fotó: TMZ.com

Britney Spears kedvese, Jason Trawick tegnap ünnepelte 40. születésnapját. Az énekesnő egy motort ajándékozott neki, azonban a java csak ezután következett.

A TMZ hírportál információi szerint Jason múlt éjjel Las Vegasban megkérte barátnője kezét. A házasságot Britney édesapja is engedélyezte.

Habár eddig senki sem erősítette meg a hírt, az énekesnő ma érdekes üzenetet hagyott Twitter-oldalán: „Úristen. Tegnap este Jason meglepett engem valamivel, amire már régóta vártam. Alig várom, hogy megmutassam nektek! OLYAN OLYAN OLYAN izgatott vagyok!!! Xxo”

A 30 éves szőkeségnek eddig két esküvője volt: először 2004-ben ment feleségül gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, majd egy évvel később Kevin Federline vezette oltár elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek