Starity

Anyali Bűbájos boszorka

2010. július 13. 13:01   |   Szerző: Lyssi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyssa Milanoról eddig is tudtuk, hogy nagy állatbarát, ezt most megint megerősítette! Egy sérült kiskutyát jelentős összeggel támogatott!

hirdetés
Anyali Bűbájos boszorka

Alyssa máskor is adományozott már állatvédő szervezeteknek, ezt a tényt most meg is erősítette, viszont ez az eset most különlegesebb volt a többinél: Los Angelesben egy autó roncsa alatt találtak egy Scooby-Roo nevezetű kiskutyát. Scooby mellső két lábát amputálni kellett, így egyáltalán nem tudott járni. A hírességnek köszönhetően, direkt a kiskutyának készítettek egy kerekesszéket, amit a törzséhez csatoltak, és így az eb ismét képes lett a mozogásra!

„Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy kifizetem-e a rehabilitációja költségeit! Szegény kis állat, borzasztó, ami vele történt, a szemében mégis ott ragyogott a remény. Ő is, és a társai is megérdemlik, hogy új esélyt kapjanak, ezért arra bíztatom minden rajongómat, hogy ha tehetik, akár egy kis összeggel is támogassák az állatmenhelyeket!” Nyilatkozta Alyssa Milano.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek