Starity

Khloe Kardashian befejezi valóságshow-ját

2012. május 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian a csatorna és saját anyja akaratával is szembeszegülve eldöntötte, hogy a második évad után nem folytatódik a Khloe & Lamar című valóságshow-ja.

hirdetés
Khloe Kardashian befejezi valóságshow-ját

Alig egy hónapja írtunk arról, hogy Khloe Kardashian sorozatával bajok vannak, hiszen míg a férj, Lamar Odom szabadulni akart a televíziós kötelezettségeitől, addig Khloe anyja, Kris Jenner már a válást is szorgalmazni kezdte, hogy lányát műsoron tartsa.

Néhány napja Khloe szembeszegülve a csatorna, az E! és anyja akaratával, úgy döntött, befejezik a show-t, ami források szerint a házaspár egyik tagjának sem tett jót. Az NBA-sztár, Odom alig játszott az elmúlt szezonban, és ha pályán is volt, katasztrofálisan teljesített, ezért csapata, a Dallas Mavericks mihamarabb szeretne megválni tőle. Khloét pedig kimerítette a forgatás, ezért a pár úgy döntött, hogy befejezi a szériát, és megpróbál új életet kezdeni, kamerák nélkül.

Azonban annak ellenére, hogy a Khloe & Lamar nem tér vissza egy újabb szezonra, Khloénak esze ágában sincs szünetet tartani: a HollywoodLife forrásai szerint a 27 éves sztár új műsort szeretne indítani, az E! vezetőségének legnagyobb örömére.

Továbbá a rajongóknak sem kell hiányolniuk a családot, hiszen 40 millió dollárért újabb három évadra szerződtek a csatornával, úgyhogy a K, mint Kardashian folytatódik, Khloe pedig megígérte, hogy férjével vendégként feltűnik majd néhány epizódban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek